Het is niet moeilijk om te raden waar het A Dragon’s Story slot over zal gaan. Dit verhaal heeft veel weg van de bekendere sprookjes waarin die ene kwaadaardige draak verslagen zal moeten gaan worden. Maar de ontwikkelaar NextGen Gaming heeft er toch een leuk en bijzonder tintje aan gegeven, waardoor het zeker een aanrader is om een gokje op de A Dragon’s Story gokkast te wagen. De draak is van een groot belang in dit spel, aangezien dit symbool het meeste geld kan opleveren.

Het A Dragon’s Story slot zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen, zoals het grootste deel van de spellen van deze leverancier. Dit spel beschikt over een zogeheten SuperBet Functie, die voor een aangename winst kan zorgen. De gratis spins komen ook voor op dit slot, waarin het prijzengeld nog een stukje hoger zal uitvallen.

Hoe werkt het A Dragon’s Story slot?

De standaardopzet van de A Dragon’s Story gokkast is duidelijk te zien. Het uiterlijk is normaaltjes en de symbolen zijn van een degelijke kwaliteit. Het zijn de features die dit spel echt leuk en spannend weten te maken. De draakjes zijn de Wild symbolen en die kunnen andere symbolen vervangen. Stel onderin het speelscherm de inzet naar eigen voorkeur in, gebruik de Gamble functie bij lage winsten en laat het slot automatisch voor jou spinnen. Al met al zal het de speler aan weinig ontbreken op deze online speelautomaat.

Gratis spins op de A Dragon’s Story gokkast

Door drie keer of vaker het Scatter symbolen op de rollen te verkrijgen, kunnen er gratis spins gewonnen worden. Alle winsten tijdens de gratis draaien worden tweemaal uitbetaald. Daarnaast zal de ridder nog een extra functie hebben tijdens de gratis spins, waarmee een leuke extra geldprijs gewonnen zou kunnen worden.