De ontwikkelaar NextGen Gaming heeft met de Giant Gems gokkast een andere weg ingeslagen. Dit online slot is meer dan alleen spinnen, de instellingen kunnen een groot verschil maken. Zo komen er veel standaardsymbolen voorbij, wanneer er met de minimale inzet gespeeld zal worden. Verhoog de totale inzet per spin en er komen een stuk meer waardevollere symbolen op de rollen te staan. Een basissymbool verandert bijvoorbeeld in een diamant, waardoor de winsten veel hoger uit zouden kunnen vallen. Verder is het een standaard slot, met een grappig muziekje en weinig features.

Hoe werkt het Giant Gems slot?

Het Giant Gems slot beschikt over vijf rollen en drie rijen. De inzet kan onderin het speelscherm worden aangepast met enkele muisklikken. Bij een hoge inzet zal de zogenaamde ‘Fortune Spins’ geactiveerd worden. Daarnaast kunnen er ook Side Bets worden bepaald, waardoor er een stuk meer diamanten op de speelrollen verschijnen. Wij raden alle lezers aan om allereerst even rustig en gratis te oefenen op de Giant Gems gokkast, bekijk eerst welke instellingen en welke inzet het beste bij jou speelstijl past.

Features

Er komen geen Scatter symbolen of Wild symbolen langs op de rollen. Dit zal voor veel spelers een grote teleurstelling zijn, aangezien er gewoon veel speelplezier zal wegvallen. Er zijn bijvoorbeeld ook geen gratis spins te winnen. De speler moet het echt doen met de speciale features die geactiveerd worden bij een hoge inzet. Casinospelers met een kleiner budget kunnen beter meespelen op een ander slot, zoals de Twin Spin gokkast.