De ontwikkelaar NextGen Gaming staat bekend om zijn spannende en vermakelijke thema gerelateerde gokkasten. Het online slot ‘King Kong’ past perfect in dat rijtje. Deze online gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en een berg aan leuke speelfuncties. Zo komt er een handige Wild feature langs, maar ook de Scatter symbolen en de gratis spins zullen zeker niet ontbreken.

De hoofdrol wordt opgeëist door King Kong zelf, dit is ook gelijk het meest waardevolle symbool op deze speelautomaat. Andere animaties die langskomen zijn bijvoorbeeld de dinosaurussen en andere bekende karakters uit de wereldberoemde film. Hoewel het design van een geweldig niveau is, blijft het achtergrondgeluid toch achter. Over het algemeen is het een top slot, maar met één klein minpuntje dus.

Hoe werkt het King Kong slot?

De gokkast King Kong mag toch zeker zeer simpel genoemd worden. De instellingen kunnen gemakkelijk worden aangepast, zoals het geluid en de inzet per spin. Bekijk de prijzentabel om te zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden met bepaalde combinaties. Alles is simpel aangegeven en de spelers kunnen ook een automatische spinmodus activeren. Zo kan jij het King Kong slot maximaal honderd keer automatisch laten draaien. Niet blij met een winst, gebruik dan de Gamble Functie om te proberen om dit gewonnen bedrag te verdubbelen.

Gratis spins op de King Kong gokkast

Jij kan als speler zomaar een grote hoeveelheid aan gratis spins winnen op het King Kong slot. Hiervoor moet het Scatter symbool minimaal drie keer op de rollen komen te staan. Er kunnen maximaal 150 gratis spins in één spin gewonnen worden. Hiervoor zijn alleen wel zeven Scatter symbolen noodzakelijk en dat zal helaas niet zo vaak voorkomen.