Tanzoo Gokkasten

0 Comments

Tanzoo Gokkasten is ook al jaren één van de top aanbieders op het gebied van online gokkasten en fruitautomaten en doordat er dagelijks mensen bezig zijn met het in de gaten houden van de laatste trends en het ontwikkelen van nieuwe gokkasten zal dat voorlopig ook nog wel even zo blijven. Ook is Tanzoo constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van hun bestaande gokkasten en fruitautomaten. Tanzoo heeft besloten de gokkasten op te delen in lijn met klassieke gokkasten (Tanzoo classics) en Tanzoo de Luxe, waar de nieuwste gokkasten van Tanzoo te spelen zijn.

Gebruiksgemak

Alle online gokkasten en fruitautomaten van Tanzoo zijn erg makkelijk in het gebruik. Wanneer je een van de gokkasten van Tanzoo aanklikt, zal deze openen in een nieuw venster. Aan de rechterzijde van iedere gokkast zie je een aantal opties die voor iedere Tanzoo gokkast gelijk zijn.  Om met echt geld kan spelen kun je op de knop play for real of ‘speel voor echt geld’ klikken. Je kunt dan speeltegoed kopen door te betalen met de veilige betaal methode iDeal, per sms of met de telefoon. Wil je hier meer over weten dan kun je op de knop ‘Info’ klikken. Het is ook mogelijk om de Tanzoo gokkasten even uit te proberen door gratis te spelen. Voor deze modus kun je op de ‘play for fun’ ofwel ‘speel in fun-mode’ klikken. Ook is het mogelijjk om je in te loggen met een geregistreerde naam of je te registreren zodat je credits bewaard blijven als je internet verbinding wordt verbroken. Je kun ook je speeltegoed opslaan. Wanneer je geld hebt gewonnen wordt dit snel op je rekening gestuurd. Zo simpel is het.

De Tanzoo gokkasten die wij omschrijven kunnen meteen gespeeld worden door er op te klikken. De gokkasten werken namelijk in je browser en het is niet nodig om er een apart programma voor te downloaden. Of je nu gratis wil spelen of voor echt geld, op Tanzoo kasten kun je gemakkelijk en snel je favoriete gokkast spelen.